TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde play off çeyrek finalinde Banvit'i saf dışı bırakarak üst üste 3'üncü defa kez yarı finalist olan Pınar Karşıyaka ile son şampiyon Fenerbahçe Ülker arasındaki yarı final serisi, yarın başlayacak.
Fenerbahçe Ülker Arena'da oynanacak karşılaşma saat 21.30'da start alacak. Zorlu mücadele Lig TV 2'den naklen ekranlara gelecek. Toplamda 3 galibiyete ulaşan tarafın Anadolu Efes-Trabzonspor Medical Park eşleşmesinin galibiyle final oynayacağı serinin ikinci karşılaşması pazartesi günü yine İstanbul'da, üçüncü müsabaka ise perşembe İzmir'de oynanacak.
Antrenör Ufuk Sarıca, "Rakip çok güçlü ama deplasmandan en az 1 galibiyetle dönüp, İzmir'de finale çıkmayı hedefliyoruz" dedi.
RAKİBİNİ YENİP CUMHURBAŞKANLIĞI KUPASI'NI ALMIŞTI
Pınar Karşıyaka, play off'ta üst üste 3'üncü defa Fenerbahçe Ülker'le rakip oldu. Yeşil kırmızılı ekip, 2012-13'te rakibini ilk turda oynanan 2 maçı da kazanarak eledi. Fenerbahçe'nin şampiyonluğuyla sonuçlanan geçen sezon, yarı final eşleşmesinde gülen taraf 3-0'la sarı-lacivertliler oldu. Karşıyaka, sezon başında rakibinin elinden Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı almıştı.