İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Belediye olarak hizmetlerimizi yerine getirirken parti ayrımı gözetmeden herkesim için çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne toplumumuzun her katmanını kucaklıyoruz" dedi.
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Havzalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu üyelerini Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi’nde ağırladı. Düzenlenen programa Havzalılar Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları Erol Köroğlu, Musa Yüksel ve Yahya Çınkıl, birim müdürleri ve dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Samsun için hizmet üreten hemşeri derneklerinin varlığını önemsediklerini kaydeden Başkan Erdoğan Tok, “Belediye olarak hizmetlerimizi yerine getirirken parti ayrımı gözetmeden herkesim için çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne toplumumuzun her katmanını kucaklıyoruz" dedi.
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un ilçe derneklerine gösterdiği ilgi ve alakanın değişmeden devam ettiğini belirten Havzalılar Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt, "Dernek olarak faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz ilk günden bugüne yaşadığımız şehre bir nebze olsun katkı sağlamak için çalışıyoruz. Sağolsun belediye başkanımız Erdoğan Tok, bize her platformda destek oluyor" diye konuştu.