AK Parti’nin 25’inci dönem Uşak milletvekili adayları Ankara Arena Spor Salonu’nda tanıtıldı.
Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde yapılan aday tanıtım toplantısına; AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul da katıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, bu dönem Uşak Milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıttı. Tanıtım etkinliğinin ardından açıklama yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, “7 Haziran 2015 genel seçimlerinde ilimizi temsil edecek adaylarımız, Genel Başkanımız ve Başbakanımız sayın Ahmet Davuotğlu tarafından bizzat tanıtıldı. Allah’ın izniyle bu seçimlerden 3-0 galip ayrılacağız. Türkiye genelinde de en az 400 vekil çıkaracağız” dedi.
UŞAK İÇİN MEGA PROJELER HAYATA GEÇİRİLECEK
Tanıtım toplantısında Başbakan Ahmet Davutoğlu’na kentte yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdiklerini ifade eden AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, “Vatandaşımız lafa değil icraata bakıyor ve bu noktada ilimiz için büyük projelerin hazırlıkları tamamlandı. Önümüzdeki günlerde belediyemiz, il özel idaresi ve bakanlıkların destekleri ile önemli çalışmalar hayata geçirilecek. Bu çalışmaların takibini biz yapacağız ve Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu da yapılacak çalışmalar hakkında bilgi sahibi. İlimiz için mega projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.
HALKIMIZ İSTİKRARIN DEVAMINI İSTİYOR
Uşak halkının AK Parti’ye duyduğu güvenin her geçen gün arttığını dile getiren Basri Yıldırım, şöyle söyledi: “Son 13 yılda ülkemizde ve ilimizde bir çok yenilik hayata geçirildi ve insanlarımızın partimize duyduğu güven giderek arttı. Girdiğimiz her seçimde oyumuzu artırdık ve asla kibirlenmeyerek, çalışmalarımıza devam ettik. Partimizin ortaya koyduğu 2023 vizyonunu halkımıza anlattık. Şimdi yeni bir seçimin arifesindeyiz ve 3 adayımızla birlikte, çalınmadık kapı ve girilmedik gönül bırakmayacağız”