Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Mustafa Yıldızdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz için şarkı seslendirdi.
Seslendirdiği ve bestelediği şarkı-türkülerle adından sıkça söz ettiren Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Mustafa Yıldızdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz için şarkı seslendirdi. Sanatçı Yıldızdoğan, Aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim şarkıları arasında da yer alan ‘Harekete Geçmek Lazım’ parçasını Hasan Eryılmaz için uyarladı. Manisa’nın 17 ilçesinin adının da geçtiği parça Manisalılar tarafından çok beğenildi. Eryılmaz’ın seçim şarkısı olarak belirlenen parça 4 dakika sürüyor.
YILDIZDOĞAN’A TEŞEKKÜR
Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Aday Adayı Hasan Eryılmaz, Mustafa Yıldızdoğan’a seslendirdiği parça için teşekkür ederek şarkının sözlerine dikkat çekilmesi gerektiğini belirterek Milliyetçi Hareket Partisi’nin misyonunu da bir bakıma anlattığını söyledi.
“MİSYONUMUZU ANLATAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Manisalılara Milliyetçi Hareket Partisi’nin misyonunu da anlatamaya devam edeceklerini aktaran Eryılmaz, “Dokunduğumuz her elde girdiğimiz her kalpte Milliyetçi Hareketi anlatacağız. Şüphesiz biliyoruz ki Haziran seçimlerinde ülkeyi bu karanlık dönemden kurtaracak parti Milliyetçi Hareket olacaktır. Bizler, aday adayı arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden bu doğrultuda çalışmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda sıralamaya girelim ve girmeyelim bizim için öncelikli olan Milliyetçi Hareket’in başarısıyla birlikte milletimizin refah etmesi huzur bulmasıdır” dedi.