BAYBURT (AA) - Bayburt Memnune Evsen Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde, Hakkari ve Iğdır'daki terör saldırıları başta olmak üzere çeşitli terör saldırılarında şehit edilen asker ve polisler için mevlit okutuldu.

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce organize edilen mevlit programına, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hayrettin Pala, Memnune Evsen Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ayetullah Meydanoğlu, Bayburt Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Murat Köse ile huzurevi sakinleri katıldı. 

Huzerevinde kalan yaşlılar tarafından okunan Kur'an-ı Kerim ve mevlidin ardından konuşan Pala, ülkenin zor günlerden geçtiğini belirterek, "Ülkemizin birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu bozmaya çalışan, içeride ve dışarıda düşmanlarımız var. Allah onların hiçbirine fırsat vermesin" dedi.

Pala, Memnune Evsen Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde ülkenin hemen her bölgesinden insan olduğunu hatırlatarak, "Kars'tan, Ardahan'dan, Erzincan'dan, Bayburt'tan, Türkiye'nin hemen hemen her bölgesinden yaşlılarımız var. Buradaki yaşlılarımız bize neyi gösteriyor, biliyor musunuz? Et ve tırnak gibiyiz biz, hepimiz birlik, beraberlik içinde yaşayacağız. Birliğimizi ve dirliğimizi bozmaya yeltenenlere asla ve asla fırsat vermeyeceğiz" diye konuştu.