Bilecik Osmaneli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Çeşmeci, tüm medya mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Çeşmeci, yayınladığı mesajda, “Gazetecilik mesleği, çileli, zor ve aynı zamanda bir o kadar da fedakarlık isteyen en kutsal mesleklerden biridir. Bunun yanında günümüzde çağımızın en dinamik mesleklerinden biridir. Toplumun bilgilendirilmesi konusunda önemli bir işlevi yerine getiren gazeteciler çok önemli bir misyonu yerine getirmektedirler” diye belirtti.
Maddi ve manevi her türlü zorluğa karşı yüklendiği sorumluluğu fedakarca yerine getirmenin çabası içinde olan Gazetecilerin çabalarını takdirle karşıladıklarını belirten Başkan Çeşmeci, ‘Gazeteciler, ülkenin demokratik ve hukuk devleti olması şiarıyla vatandaşların daha nitelikli ve doğru haberlere ulaşmalarını sağlamak için çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedirler. Bu çabalarını her zaman takdirle karşılıyoruz. Gazeteci olmak aynı zamanda düşünce ve yorumlarla toplumu bilgilendirmek demektir. Bunlarla beraber demokrasinin güçlenmesine katkıda bulunmak ve bulundukları, görev yaptıkları bölgenin sorumluluklarını çalıştıkları yayın organlarına ulaştırmaktadırlar. Büyük bir özveriyle gecelerini gündüzlerine katarak çalışan tüm Gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en samimi duygularımla kutluyor, görevlerini sağlık, huzur ve başarı içinde devam ettirmelerini temenni ediyorum” diye ifade etti.