Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) merkez yönetim kurulu üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Mehmet Parsak, seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti.
TÜFAD Afyonkarahisar yöneticileri tarafından karşılanan Parsak, öncelikle aday adaylığı çalışmaları hakkında bilgi vererek, diğer ziyaretlerinde olduğu gibi TÜFAD’dan da partisine tam destek istedi.
Ziyarette konuşan ve TÜFAD’ın Türk sporuna olan katkılarını dile getiren Parsak, tecrübeli spor adamlarının, ülke sporunun gelişimi ve sağlıklı bir gençliğin yetişmesi noktasında büyük öneme sahip olduğunu belirterek, “Spor, huzurlu bir toplum hayatı ile sağlıklı nesillerin birinci anahtarıdır. Afyonkarahisar’da sporun çeşitlendirilmesi ve özendirilmesi noktasında farklı ve etkili çalışmalarının olacağına inanıyorum” dedi.
Afyonkarahisar’daki spor tesislerinin eksikliği ve altyapı yetersizliği gibi konulara da değinen Parsak, Afyonspor’u ve taraftar grubu “AF-YOK”u da unutmadı. Afyonspor’un eksiklerinin tamamlanması ve takımın hak ettiği yerlere yükselmesi noktasında çalışacağını kaydeden Parsak, 7 Haziran sonrası Türk milletini sağlıklı bir geleceğin beklediğini kaydetti. Parsak daha sonra, TÜFAD Afyonkarahisar Şube yöneticilerinin başarı dilekleri ile dernekten ayrıldı.
Parsak ayrıca gün içerisinden Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni de ziyaret etti.