Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor, devre arası takviyesinde ilk anlaşmayı sağladı. Nazilli ekibi, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’dan 28 yaşındaki Fatih Gültekin ile prensipte 1,5 yıllık anlaştı.
İzlenmeyen futbolcuların alınmayacağını vurgulayan Kulüp Başkanı Nurettin Özkat; “Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda takıma uyum ve fayda sağlayacak en iyi transferleri yapmak istiyoruz. Teknik heyetimizin raporları doğrultusunda en az 3 transfer diyerek yola çıktık. İlk hedefimiz stoper, sağ kanat ve orta saha mevkilerine futbolcu almaktı. İlk transferimizi tecrübeli defans oyuncusu Fatih Gültekin ile yapıyoruz. 1,5 yıllık sözleşme için prensipte anlaştık. Kendisi kulübüyle olan sorunları da giderdi. Kısa süre içerisinde resmi imzayı da atarak renklerimize bağlayacağız. Görüşmelerimiz süren transferleri de 5 Ocak’a kadar neticelendirmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.
FATİH GÜLTEKİN KİMDİR?
23 Haziran 1987 Rize doğumlu Fatih Gültekin futbola 1999 yılında Çaykur Rizespor A.Ş. alt yapısında başladı. 2005 yılına kadar Rize temsilcisinin alt yapısında top koşturan Fatih Gültekin, aynı takımda kendisini profesyonel imzayı attıktan sonra 2006 yılında Aydınspor’a kiralık verildi. Sezon sonunda Çaykur Rizespor’a dönen Gültekin sırasıyla Pazarspor ve Ofspor’da kiralık oynadı. 2009 yılında Çaykur Rizespor’a yeniden dönen Gültekin, TKİ Tavşanlı Linyitspor’a transfer oldu. 2010 yılında Bayrampaşa, 2011 yılında İnegölspor ve son 2 sezondur da Büyükşehir Belediyespor Erzurumspor forması giyen Fatih Gültekin, 2 kez U-18 Milli ve 15 kez de U-19 Milli formayı giyerken 1 gol kaydetti. 3. Lig’de 120 maçta 25 gol atan Fatih Gültekin, 2. Lig’de 62 maçta 2 gol attı. PTT 1. Lig’de 1 maç ve Süper Lig’de 3 maçta forma giyen Gültekin, 7 Ziraat Türkiye Kupası maçında da 1 gol atma başarısını gösterdi.