Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Okullar arası Genç erkekler okçuluk İl birinciliği müsabakalarında Didim Zeynep-Mehmet Dönmez Mesleki ve Anadolu Lisesi’nden iki öğrenci de madalyalarla döndü.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çocukların ve gençlerin sağlıklı gelişmelerinde, birbirleriyle sosyal ilişkilerinde, gerek toplumsal, gerekse psikolojik olarak olumlu etkenler oluşturan ve zararlı alışkanlıkların oluşmasını engelleyen spor etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen okullar arası genç erkekler okçuluk il birinciliği müsabakaları 14 Nisan 2015 tarihinde gerçekleşti.
Müsabakalara katılan Didim Zeynep-Mehmet Dönmez Mesleki ve Anadolu Lisesi öğrencilerinden Arda Tavacı, müsabakada il birincisi olarak altın madalya kazanırken yine aynı okuldan Mehmet Gümüş ise müsabakada il ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan öğretmenler Ali Rıza Gürbüz ile Ebru Aydemir ise öğrencilerinin elde ettikleri başarının Didim Zeynep-Mehmet Dönmez Mesleki ve Anadolu Lisesi adına mutluluk verici olduğunu belirterek, “Didim’de okul olarak sadece biz katıldık. ‘ sporcumuzla katıldık ve ikisi de madalya kazandı. Didim’i en iyi şekilde temsil ettik. Bu elde edilen başarı sonrasında öğrencilerimiz Haziran ayında Antalya’da yapılacak olan okçuluk Türkiye şampiyonasına katılacaklar. Öğrencilerimize destek veren Venosa Otel ile Oracle Turizm’e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Müsabakalara öğretmenler Ali Rıza Gürbüz ile Ebru Aydemir nezdinde hazırlanan öğrenciler Arda Tavacı ile Mehmet Gümüş, müsabakada elde ettikleri başarıdan dolayı mutlu olduklarını söyledi.