Bornova Belediyesi, bir yandan yeni yollar ve köprüler yaparken bir yandan da bozulan yolları yenileyerek ulaşımın daha konforlu hale gelmesini sağlıyor. Bu çalışmalar kapsamında Mevlana Mahallesi’nin ana arterlerinden biri olan 1776/1 sokakta asfaltlama yapıldı.
Bornova Belediyesi ilçede ulaşımın rahatlaması için irili ufaklı pek çok projeyi birbiri ardına hayata geçiriyor. Çamdibi’ne yapılan köprü ile bölge trafiği rahatlatılırken, Manisa Yolu’nu Topçu Tugayı Kavşağı üzerinden Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi’ne bağlayacak yolun çalışmaları İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte tüm hızıyla sürüyor. Bunların yanında pek çok mahallede irili ufaklı düzenlemeler ve asfalt çalışmaları aralıksız olarak yapılıyor.
Bu anlamda Mevlana Mahallesi’nde belediye otobüslerinin de güzergahı üzerinde yeralan mahallenin ana arterlerinden 1776/1 sokakta da asfaltlama yapıldı. Çalışma ile Mevlana Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların en önemli taleplerinden biri de karşılanmış oldu.
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova’nın pek çok noktasında düzenleme ve onarım çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, “İlçemizin güzelleşmesi, insanlarımızın daha konforlu biçimde yaşamlarını sürdürmeleri için gece gündüz çalışıyoruz. Hem yeni projeleri hayata geçirmeye hem de mevcut yollarımızı düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.