ARTVİN (AA) - Artvin'de Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Türkiye Yetişkin Öğrenme Gündemi Uygulamaları Projesi kapsamında yetişkinlere yönelik "Dijital Öğrenme ve Öğrenme Fırsatlarına Erişim" semineri gerçekleştirildi.

Artvin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Eğitim Uzmanı Hüseyin Erdoğan tarafından verilen seminere, Milli Eğitim Şube Müdürü Ebru Saygın, Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcisi Süleyman Akgül, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü İsmail İnan, ilçe halk eğitim merkezi müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Milli Eğitim Şube Müdürü Ebru Saygın, yaptığı konuşmada, eğitimciler olarak hayatın her alanında öğrenmeye açık insanlar olduklarını ve öğrenmeyi sevdiklerini dile getirerek, Artvin Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki kadroların öğrenme adına sürekli yeni projeler geliştirmek için çaba sarf ettiğini söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı temsilcisi Süleyman Akgül ise Yetişkin Öğrenme Gündemi Uygulamaları Projesi'nin Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün faaliyeti olduğunu, bu projelerin devam edeceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Eğitim Uzmanı Hüseyin Erdoğan, öğrenmenin değeri, öğrenme aşamaları, öğrenme fırsatlarına erişim, dijital öğrenme araçları ve uygulamaları konu başlıkları altında sunum yaptı.

Seminer sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.