Memur-Sen Van Şubesi tarafından 2. kurumsal sözleşme tanıtım kokteyli düzenlendi.
Memur-Sen Van Şubesi tarafından Elite World Van Hotels’de düzenlenen 2. kurumsal sözleşme tanıtım kokteyli, İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Burada bir konuşma yapan Memur-Sen Van İl Başkanı Süleyman Şakar, ilde 10 bine aşkın üyeleri ile kentin en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını belirtti. Son 3 yılda üyelerine yönelik fırsatlar içeren indirim kampanyaları ile avantajlı alışveriş imkanları yakaladıklarını ifade eden Şakar, “İndirim havuzunu daha da genişleterek hizmet sendikacılığın gereklerini yerine getirdik. Bu kapsamda bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür eder, bu hizmetin camiamıza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.
Proje Danışmanı Halil İbrahim Derge de, “Bu proje Memur-Sen ailesine ve Van esnafına ciddi bir nefes aldırmıştır. Memur ile yerli esnafı buluşturmuştur. Bu proje amacına ulaşmıştır. Daha da verimli olması üyelerin anlaşmalı üye işyerlerini tercih etmesiyle mümkün olacak” dedi.
Memur-Sen Kurumsal Sözleşme Komisyon Başkanı Yasin Tatar da, avantaj kartın Memur-Sen üyelerine onlarca firma ile indirim havuzu oluşturan bir kart sistemi olduğunu ifade ederek, “Anlaşmalı firmalarca anında ekstra indirim sağlayan avantaj kart, ileriki süreçte puan biriktiren bir karta dönüşecektir” diye konuştu.
Anlaşmalı firmalardan daha sık alış-veriş ve hizmet alımı yaparak, projeyi hep birlikte başarıya ulaştırdıklarını dile getiren Tatar, “Çalışmalarımızda bize bu imkanı sağlayan Memur-Sen İl Başkanı Süleyman Şakar’a, proje danışmanı Halil İbrahim Derge’ye, bize katkı veren ve sponsor olan firmalara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.