Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, günden güne büyüyen ve gelişen Melikgazi İlçesinde daha etkin, verimli ve seri hizmet sunabilmek amacı ile araç parkını her geçen gün yeni alınan araçlarla genişlettiklerini bildirdi.
İlçesinin her geçen gün büyüdüğünü ve semtler arasında mesafenin de artığını bundan dolayı araç parkına sürekli yeni araçlar satın alarak genişletip, hizmeti vatandaşlara bizzat bire bir sunduklarını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, yeni alınacak araçlar ile hizmetlerin daha etkin, verimli ve kısa sürede gerçekleştirileceğini belirtti. 4 adet alınan mini çöp toplama araçlarının cevre temizlik vergileri ile alındığını vurgulayan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yeni alanın araçlar ile ilgili olarak şunları söyledi;
"Melikgazi İlçesinin yerleşim alanı büyümekte ve bu fiziki olarak büyümekte ve nüfusu da artmaktadır. Dolayısı ile her hizmet verilen alan ile birey sayısıda artmaktadır. İlçe sınırları içerisinde 81 mahallemiz bulunmaktadır. Geniş bir alanda daha etkin ve verimli bir hizmet için teknolojinin her türlü yeniliklerini ve araçlarını kullanıyoruz. Daha kısa sürede daha çok alan da temizlik çalışması yapılmış olacak. 4 adet mini çöp toplama aracı çevre temizlik çalışmasına tahsis edilecektir. Trafiğe kapalı alanlara büyük araçların giremediği sokaklarda bu araç ile poşetli çöp toplama yapılacaktır. 1 tonluk kapasiteli bu araçlar ile çarşı bölgesinde hizmet verecektir."
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, çevre temizlik vergileri ile alınan dört ayrı araç ile temizlik hizmette verimliliğin artırılacağını sözlerine ekledi.