Üniversiteler Spor Ligi Voleybol Grup maçlarında ilk yarıda başarılı bir başarı grafiği çizen Erzincan Üniversitesi Bay ve Bayan Voleybol Takımları, bu başarısını ikinci yarı maçlarında da devam ettiriyor.
Atatürk Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Artvin Çoruh Üniversitesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin bulunduğu Voleybol Erkekler E Grubunda mücadele eden erkek voleybol takımı; Artvin Çoruh Üniversitesi’ni 3-0, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini de yine aynı skorla 3-0 mağlup etti. Kendi evinde Gümüşhane Üniversitesi ile karşılaşan erkek voleybol takımı, ilk seti 25-15, ikinci seti 25-17 ve üçüncü seti 25-20 alarak rakibini 3-0 mağlup etti. Takım bu skor ve maç fazlası ile grubunda liderlik koltuğuna oturdu.
Voleybol Bayanlar E Grubunda mücadele eden Bayan Voleybol takımı da Artvin Çoruh Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Gümüşhane Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini 3-1, Artvin Çoruh Üniversitesi ve Gümüşhane Üniversitesini 3-0 mağlup eden bayan voleybol takımı, bu sonuçlarla gruptan çıkabilmek adına iddiasını sürdürdü.
İkinci yarının değerlendirmesini yapan Voleybol Takımları Başantrenörü Yrd. Doç. Dr. Eser Ağgön, 26-30 Nisan tarihleri arasında Çorum’da 1. Lig Grup maçlarının yapılacağını belirterek, hedeflerinin Süper Lig olduğunu söyledi. İlk yarıda başarılı bir performans çizdiklerini ve bu performansı ikinci yarıya da taşıdıklarını ifade eden Ağgön, “Takımlarımız büyük bir mücadele örneği gösteriyor. Sporcularımı tek tek tebrik ediyorum” dedi.