Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Melekbaba Mahallesi’nde devam eden yol asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.
Kış aylarında yolların bakım ve tamiratını yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaların düzelmesi ve bahar aylarının gelmesiyle birlikte asfaltlama çalışmalarına başladı. Melekbaba Mahallesi İftar Sokak’ta asfaltlama çalışmalarına başlayan ekipler, fınıcher makinesiyle 12 cm. kalınlığında 120 ton asfalt dökümü gerçekleştirdi. Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar ile birlikte saha çalışmalarını yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Melekbaba Mahallesi İftar Sokak’taki asfaltlama çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
“ÇALIŞMALARIMIZI DEVAM ETTİRECEĞİZ”
Melekbaba Mahallesi’nde asfalt çalışmaları hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Polat, “Belediyemizin Fen İşlerine bağlı ekiplerimiz mahallelerimizin bozuk olan yollarının tamirat ve bakım işlerine aralıksız devam ediyor. Kışın hava şartları dolayısıyla yapılamayan asfaltlama çalışmalarının startını verdik. Melekbaba Mahallesi’nde 4 sokağımızda gerekli alt yapı çalışmalarını yaptıktan sonra asfalt serimine başladık, çalışmalarımıza ilk olarak İftar Sokak’tan başladık. Daha sonra bu bölgedeki İlyas ve Bentbaşı sokaklarında asfaltlama yapacağız. Kış şartlarından dolayı yollarımızda oluşan sorunları giderirken, diğer yandan yeni asfalt serimi, bir taraftan da yollarımızın bakımıyla ilgili çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bozuk yollarımızın hem tamiratını hem de asfaltlama işlemlerini özverili bir şekilde sürdüren ekiplerimizi teşekkür ediyorum” dedi.
Mahalle sakinleriyle de sohbet eden Başkan Polat, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Mahalle sakinleri, mahalleye yapılan hizmetler ve yolun asfaltlanması vesilesiyle çalışmaları yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür etti.