Bünyan Belediyesi, TEMA Vakfı ile birlikte Hazarşah Mahallesinde ağaçlandırma çalışması gerçekleştirdi.
Bu yıl yapmış olduğu ağaçlandırma çalışmasıyla dikkatleri üzerine çeken Bünyan Belediyesi, Bünyan’ı yeşillendirmeye devam ediyor. Baharla birlikte bugüne kadar 50 bini aşkın fidanı toprakla buluşturan Bünyan Belediyesi, bu kapsamda TEMA Vakfıyla birlikte Hazarşah Mahallesinde ağaçlandırma çalışmalarına devam etti.
Hazarşah Mahallesinde düzenlenen fidan dikim etkinliğine katılan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, TEMA gönüllüleri ile birlikte ağaç dikerek kendilerinden yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgi aldı. Ağaç dikim etkinliğine katılan minik TEMA gönüllüleri ile yakından ilgilenen Başkan Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan’a göstermiş oldukları ilgi ve duyarlılıktan dolayı TEMA Vakfı yetkililerine teşekkür etti.
Bu yıl içerisinde planlı ve düzenli bir ağaçlandırma kampanyası yürüttüklerine dikkat çeken Başkan Şinasi Gülcüoğlu:’’Bu yıl için hedefimiz 100 bin adet fidanı toprakla buluşturmaktı. İnşallah bu hedefimizde hayli yol kat ettik. Bugüne kadar bu yolda 50 bini aşkın fidanı toprakla buluşturduk. Gelecek nesillere daha yeşil bir Bünyan bırakmak için gayret ediyoruz. Genç nesillerin yeşilin farkındalığıyla yetişmesi için düzenli ve sistemli bir ağaçlandırma kampanyasını hayat geçiriyoruz. Bugün de Hazarşah Mahallemizde TEMA Vakfımızın yetkilileri ve gönüllüleri ile birlikte güzel bir etkinliğe imza attık. Kendilerinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bu kapsamda ilçemize göstermiş oldukları ilgiden ve duyarlılıktan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum’’ dedi.