Çorum’un Osmancık ilçesinde Devlet Hastanesine yeni cihazlar alındı.
Osmancık Devlet Hastanesinde hastaların sağlık hizmetinin daha iyi ve kaliteli olabilmesi için Sağlık Bakanlığı ile Çorum Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinin katkılarıyla Dansitometre cihazı ve U Kollu Dijital Röntgen Sistemi alındı.
İlçe geneli ve çevre ilçelerden gelen hastaların tetkiklerinin sevke gerek duymadan yapılmasına kolaylık sağlayacak olan cihazların Osmancık Devlet Hastanesi için önemli bir kazanım olduğu belirtildi.
Osmancık Devlet Hastanesine cihazların kazandırılmasında önemli katkılar sağlayan Çorum Milletvekillerine teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Necmettin Tatar, “Osmancık Devlet Hastanemizin cihaz açısından zenginleştirilmesi ilçemiz ve çevre ilçeden gelerek sağlık hizmeti alan vatandaşlarımız için büyük bir kolaylık olmuştur. Hastanemiz açısından önemli bir eksiklik olan U kollu Dijital Röntgen sistemi ve Kemik yoğunluğu ölçümlerinde kullanılan Dansitometre cihazı hastanemize kazandırılmış oldu. Osmancık devlet hastanesine muayene için gelen ilçemiz ve çevre ilçe vatandaşlarımızın, ileri tetkik ve tanı konulmasında Çorum veya başka merkezlere sevklerinin azalmasında hastanemiz açısından önemli bir kazanım olmuştur. Hastanemiz imkanlarının ilçemiz halkına hizmet noktasında daha ileri sevilere ulaşması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Osmancık Devlet Hastanesi bu bölgede bulunan ilçe vatandaşlarımıza hizmet vermektedir.” dedi.