Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatında 3 yıl aradan sonra İsmail Hakkı Karadağ dönemi yeniden başladı. MHP İlçe Yönetiminin Genel Merkez tarafından feshedilmesinin ardından İlçe Teşkilatını kurma görevi verilen İsmail Hakkı Karadağ’a görev tebligatı ve partinin anahtarı MHP İl Başkan Yardımcısı Arif Sırdaş ve İl Sekreteri Remzi Can tarafından tebliğ edildi.
Kısa bir açıklama yapan MHP İl Başkan Yardımcısı Arif Sırdaş, Genel Merkezin tasarrufu ile ilçe teşkilatının feshedildiğini belirterek “Yine genel merkezimiz bu göreve eski ilçe başkanlarımızdan İsmail Hakkı Karadağ’ı getirmiştir. Bizde kendisine görevi tebliğ etmek üzere burada bulunuyoruz. Karadağ ve ekibi partimizi Şubat ayında yapılacak ilçe kongresine hazırlayacaktır. Karadağ ve Yönetiminin bu görevi layıkıyla yapacağına olan inancımızla başarılar diliyoruz” dedi.
17 Ekim 2011 tarihinde MHP Genel Merkezi’nin tasarrufu ile 5 dönemlik görev sürelerinin sonlandırıldığını belirten MHP’nin yeni İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ “O gün yaptığımız açıklamada ömrümüzün sonuna kadar MHP’nin ve bu kutsal davanın bir neferi olarak verilecek her görevi yerine getireceğimizi söylemiştik. Bizden sonra 2 eski ilçe başkanı arkadaşımız göreve getirildi. Ellerinden geldiğince çalıştılar. Bize düşen görevlerde uygun bulduğumuz şekilde destek vermeye çalıştık. Bizim hem tecrübe hem emek hem de ülkemizin içerisinde bulunduğu durdum göz önünde bulundurularak bize yeniden görev tevdi edildi. Bu tevdi sadece bir ilçe başkanlığı değil, MHP’nin uzun yıllar Manavgat’ta kurumsallaşması adına atılmış bir adımdır. Partililerimiz ve Manavgat halkının destekleriyle hazırlayacağımız çalışma programıyla partimizi önce Şubat ayındaki ilçe kongremize ardından da genel seçimlere götüreceğiz. Enerjimizi parti içerisinde kısır çekişmeler yerine partimizin oy oranını nasıl artırırız konusuna harcayıp, tüm Milliyetçilere kucak açan bir yapı içerisinde olacağız. Genel Başkanımızın Sevgide serbestlik saygıda mecburiyet ilkesini kendimize düstur edineceğiz. Bu kritik dönemde bize güvenip bu kutsal görevi veren başta Genel başkanımız olmak üzere genel merkez yönetimimize teşekkür ediyoruz. Partimizin başarısı için nefisten, kişisel çıkarlardan uzak, samimi ülkücüler olarak yeni bir kadro ve yeni bir heyecanla partimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
MHP İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor;
Başkan: İsmail Hakkı Karadağ,
Yönetim Kurulu Üyeleri: Tarkan Akıllı, Mahmut Öz, Ali Çetin, Salih Çiftçi, Merdin Ekim, Mehmet Korkmaz, Cemile Er, Ramazan Arslan, Nooman Enhoş, Nasuh Tezcan, Salih Akça, Mehmet Yılmaz, Serkan Öksüz, Osman Şeker, Ali Erdal Şahin, Mustafa Dayan, Ramazan Yerebakan, Orhan Aydın, İbrahim Atalay, Mehmet Ali Öz, Ahmet Şahin, Mustafa Ateş, Şener Doğan, Levent Akın, Mehmet Fettahoğlu, Ahmet Alıcı, Hüseyin Demir, Fahri Berk, Ahmet Varol, Osman Ergin ve Süleyman Yüksel