SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig'de Samsunspor, deplasmanda oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını tamamladı.

Kırmızı - beyazlılar teknik direktör Erhan Altın yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde taktik çalıştı. İlk 15 dakikası basına açık olan idmanda futbolcular ısınma koşusu ve kültür fizik hareketleri yaptı. Daha sonra basına kapatılan idmanda taktik ağırlı çift kale maç yapıldı. Futbolcuların oldukça hırslı olduğu gözlendi.

 Samsun'daki hazırlıklarını tamamlayan kırmızı - beyazlıların yarın Türk Hava Yollarına ait tarifeli uçakla İzmir'e gideceği ve 2 gün Bucaspor Tesisleri'nde çalışacağı belirtildi.

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, idmanın ardından basın mensuplarına, iki takımın da hedeflerinin bulunduğunu söyledi.

Altınordu'nun çok profesyonel bir takım olduğunu belirten Zeren, "Sezonun en önemli maçını Altınordu ile oynayacağız. Onların da artık play-off hedefi var. İki takım açısından da zorlu bir maç geçecek. Ama biz bu zorluğun altından kalkacağımıza inanıyoruz. Oyuncularımızın morali çok yüksek, ben futbolcularımıza ve teknik yönetimimize çok güveniyorum. İzmir'den 3 puanla döneceğimizi çok umut ediyorum" dedi.

Altınordu maçına yönetim kurulunun da tam kadro gideceğine dikkati çeken Zeren, "Samsun'dan çok sayıda taraftarımız gidecek. Bu konuda taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Böylesi önemli bir maçta bizi yalnız bırakmayacaklar" diye konuştu.