ARTVİN (AA) - Artvin Valiliği, Anadolu Ajansı'nın geleneksel "Ayın Fotoğrafı ve Videosu" oylamasında video kategorisinde yer alan "Kızının karanlık dünyasına ışık oldu" başlıklı habere destek için sosyal paylaşım sitelerinde kampanya başlattı.

Valiliğin sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarından yapılan duyuruda, Anadolu Ajansı'nın "Ayın En İyilerini Siz Seçin" yarışmasına, video haber kategorisinde binlerce haber arasından Artvinli baba ve kızının hikayesinin ilk 5'e girdiği belirtildi.

Valilik İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde görevli Bayram Sarayoğlu tarafından hazırlanan ve birçok televizyon kanalında ve ulusal gazetelerde yer bulan haberin görüntüsüne destek çağrısı yapılan duyuruda, "Başta Türkiye olmak üzere Ortadoğu, Afrika, Avrupa, Amerika ve Uzakdoğu'da görev yapan Anadolu Ajansı muhabirleri çektikleri fotoğraf ve görüntülerle zamana tanıklık ediyorlar. Anadolu Ajansı'nın mart ayında savaş, siyaset, spor, kültür, sanat, güvenlik, ekonomi alanından abonelerine ulaştırdığı onbinlerce fotoğraf arasından 30'u, binlerce videodan ise 5'i beğeninize sunuldu. Anadolu Ajansı'nın 'www.aa.com.tr' adresinde oylamaya sunuldu. Oylama 5 Nisan Pazar günü saat 17.00'de sona erecek, sonuçlar 6 Nisan Pazartesi günü açıklanacak. Artvinli gazetecimize herkesin desteklerini bekliyoruz" ifadesine yer verildi.