PTT 1. Lig’de hafta sonu deplasmanda Samsunspor’a yenilerek zirve yarışında yara alan Antalyaspor, sahasında oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını neşeli şekilde sürdürüyor.
Antrenman öncesi teknik direktör Yusuf şimşek oyuncularıyla saha ortasında 5 dakikalık bir toplantı yaptı. Daha sonra çalışma oyuncuların koşu ve ısınma çalışmalarıyla başladı. Isınma hareketleri esnasında yardımcı antrenörün gösterdiği hareketleri yapmaya çalışan oyuncular, neşeli anların ortaya çıkmasına neden oldu. Isınma hareketlerinin ardından kondisyon çalışması yapan oyuncular sarı, yeşil ve beyaz olarak 3 gruba ayrıldı. 3 grup halinde kondisyon çalışması yapan oyuncular daha sonra çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı. Kırmızı-beyazlı takımın kalecileri ise kaleci antrenörüyle birlikte çalıştı. Deneyimli teknik adam Yusuf Şimşek antrenman boyunca bütün oyuncularıyla yakından ilgilenirken Samsunspor maçında sakatlanan ve takımla birlikte çalışmalara katılan Lokman Gör’ün son durumu hakkında oyuncuyla birebir görüştü. Kırmızı-beyazlı takımda yapılan çalışmaya bütün oyuncular katıldı.
Öte yandan zorlu adana Demirspor maçı öncesi başkan Gültekin Gencer takımın antrenmanlarını yakından takip ederek oyunculara moral veriyor.
KULÜPTEN AÇIKLAMA
Bu arada 20 TL’den satışa çıkan Antalyaspor - Adana Demirspor maçının biletlerine adana temsilcisinin taraftarının bin 500 kişilik yer istediği öğrenildi. Ancak Antalyaspor Kulübü ise bunu kabul etmedi ve bir açıklama yaptı. Antalyaspor yönetiminden yapılan açıklamada, "Profesyonel A takımımızın iç saha müsabakalarını yaptığı Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nun misafir takım taraftarlarına ayrılan bölümünün kapasitesi 404 kişidir. (TFF talimatlarına göre toplam kapasitenin %5.lik bölümüne tekabül etmektedir) 15 Mart Pazar günü saat 18.30’da Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda oynanacak Antalyaspor - Adana Demirspor müsabakasında misafir takım taraftarlarının bu kapasite çerçevesinde planlama yapması gerekmektedir” denildi.