MUĞLA'nın Bodrum ilçesi'nde Bitez Kültür ve Tabiat Varlıklarının Koruma Derneği (BİTAV) tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen 'Bahar Şenliği' renkli görüntülere sahne oldu.
Bitez Ambrosia Otel'de düzenlenen şenlikte vatandaşlar güneşli havada eğlenceli vakit geçirdi, stres attı. Hediyelik ve süs eşyaları stantları açılırken, BİTAV'a katkı amacıyla çeşitli yiyecek satışları yapıldı. BİTAV Başkanı Ayşe Doğançay, "Amacımız doğanın korunmasına katkı vermek, çevre düzenlemeleri yapmak, aynı zamanda Mavi Yol Platformu altında tüm sivil toplum örgütleri ile birlikte çalışmalara devam etmektir. Yapacağınız bağışlarla, buradan elde edilecek gelirle, öncelikle çevre düzenlemelerine ve eğitime destek vermek üzere bu etkinliği düzenledik. Umarım daha nice seneler bir araya geliriz" dedi.
Yöresel kıyafetler giyen folklor ekibinin katılımcılarla birlikte yöresel oyunlar oynadığı şenlikte, bale okulu öğrencileri de bir gösteri sundu. Şenlik, Gülümser Mehmet Danacı Ortaokulu öğrencilerinden oluşan grubun, mini konseri ile son buldu.
FOTOĞRAF