Kastamonu Ülkü Ocakları tarafından Ali Kınık konseri düzenlendi. Konser öncesinde, MHP Kastamonu Milletvekili Adayları, Cide halkına tanıtıldı.
Kastamonu Ülkü Ocakları tarafından Cide Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen konserde konuşan Ülkü Ocakları İl Başkanı Resul Köprülü, “Bu salonu ve bu coşkuyu gördükten sonra, Türkiye’nin neresinde olursa olsun, hangi coğrafyada olursa olsun, eğer orada bir Türk bayrağı dalgalanıyorsa, orada mutlaka ülkücüler ve Türkler olacaktır diyorum” dedi.
Ülkücü Ocakları olarak Cideli hemşehrilerinin huzurunda olduklarını ifade eden Köprülü, “Burada gerçekten çok samimi bir topluluk oluşmuş. Ülkü ocakları olarak neden varız, ne yapmak istiyoruz. Bizler, sokaklarda ıspanak fiyatına satılan sahte demokrasiler için değil, rüşvet ve adaletsizlik için değil, Türklüğün gurur ve şuuru, İslam ahlak ve faziletini benimsemiş, geleceğin yarınlarında büyük Türkiye’yi oluşturacak gençler için hak yoluna, hakikat yoluna, Allah yoluna davet eden bir temsilciliğimiz arkadaşlar” diye konuştu.
“Karanlığın en yoğun olduğu an, aydınlığa en yakın olan andır” diyen Köprülü, şöyle konuştu: “Ülkemizde, 7 Haziran’da bir genel seçim yapılacak. Önce Kastamonu’muzda, sonrada bütün Türkiye’de, bu aydınlığı oluşturacak kadrolar inşallah MHP’den olacaktır. 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde Kastamonu’da MHP’li kadroların 3 tane milletvekili çıkaracağını ve MHP’nin Kastamonu’da birinci parti çıkarak 3-0 alacaktır. Bu yüzden, ‘bizimle yürü Kastamonu, bizimle yürü Türkiye’ diyoruz”
Konuşmasının ardından Ülkü Ocakları İl Başkanı Resul Köprülü, MHP Kastamonu Milletvekili Adayları Emin Çınar, Hayati Hamzaoğlu ve Hakan Çetin’i tanıttı. Tek tek adayları sahneye davet eden Köprülü, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde “Ülkü Ocakları olarak şahlanacağız” şeklinde konuştu.
Cidelilerin yoğun ilgi gösterdiği aday tanıtım toplantısında, MHP’li Milletvekili Adayları salondaki davetlilerden büyük alkış topladı.
Aday tanıtımının ardından Ali Kınık, sahne aldı. Katılımın oldukça yoğun olduğu konserde Ali Kınık, katılımcılara birlik beraberlik mesajı vererek şarkılarına başladı. Kınık, söylediği şarkılarla, hayranlarına neşeli dakikalar yaşattı.
Hep bir ağızdan söylenen şarkılarla salonu inleten ülkücüler, attıkları sloganlarla da ilgi odağı oldular.