AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Ömer Bozoğlu Manisa Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Arslan ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.
Manisa Muhtarlar Derneği’nde gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Mahir Arslan ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Bozoğlu, aday adaylığı süresince ziyaretleri kapsamında parti teşkilatlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ettiğini belirterek, muhtarların toplumda önemli bir rol üstlendiğini söyledi.
Şehirleri oluşturan mahalle ve köylerin başında bulunan muhtarların vatandaşlarla olan diyalogda çok önemli yer oluşturduğunu dile getiren Bozoğlu, zor ve meşakkatli bir görev yürüten muhtarlara başarılar dileyerek, Manisa’nın sesini Ankara’da duyurmak, edindiği bilgi ve tecrübeleri hem Manisa hem de Türkiye adına kullanmak için milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.
Manisa Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Arslan da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ömer Bozoğlu’na adaylık ve milletvekilliği yolunda başarılar diledi.