Oyun yazarı Hasan Özer’in senaryosunu yazdığı ve mesai arkadaşları ile sahnelediği ’Mühendisin penceresinden aşk’ isimli tiyatro oyunu, Diyarbakır ve Mardin’de seyirci ile buluşacak.
Oyun Yazarı Hasan Özer’in ’Mühendisin penceresinden aşk’ isimli tiyatro Diyarbakır’da Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Merkezi’nde 17 Mayıs’ta, 18 Mayıs’ta ise Mardin Artuklu Üniversitesi’nde sahne alacak. Oyunun onur konuğu olarak Türk sinemanın ünlü ismi Hülya Koçyiğit yer alacak. Hasan Özer’in yazıp ve yönettiği 2 perdelik komedi türündeki oyunda Hasan Özer, Meryem Çakmak, Selma Güzelsu, Özge Heper, Pınar Üçler, Ziya Yıldız, Hasan İbrahim, Turgay Kuruoğlu, Gündüz Diler ve Baki Akar sahne alacak.
Oyunla ilgili açıklamalarda bulunan oyun yazarı Hasan Özer, mesai arkadaşlarıyla sergilediği oyunların daha öncede tiyatroseverler tarafından yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Özer, "Turnelerimiz devam ediyor. 17 Mayıs saat 19.00’da Diyarbakır Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Ardından 18 Mayıs saat 19.00’da Mardin Artuklu Üniversitesi’nde sahnelenecek olan oyunumuzun onur konuğu olarak ünlü sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit de katılacak. Komedi oyunumuzda aşk nedir, gerçekten aşık mıyız, aşk olmadan nasıl bir hayat sürdürürüz gibi kadın ve erkek ilişkileri anlatılıyor. Aşk oyunumuz seyircilerine bol kahkaha sunuyor. Sadece bir kaç saat hayatın stresinden kurtulalım diyenleri ve trajikomik bir dünyayı bir kez daha keşfetmek isteyenleri tiyatro oyunumuza bekliyoruz" dedi.