Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu tarafından “Yılın İş Kadını” seçilen Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy ödülünü aldı.
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu’nun ödülleri sahiplerini buldu. “Yılın İş Kadını” seçilen Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, "Hayatımda almış olduğum en anlamlı ödül" diyerek Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu yöneticilerine teşekkür etti.
“Yılın Stratejik Diplomatı” seçilen Arap Devletler Türkiye Temsilcisi Büyükelçi Mohamed El Fattah Naciri de ödülünü aldı. Büyükelçi Naciri, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu yöneticilerine teşekkür ederek, "Hayatımda almış olduğum en anlamlı ve en özel ödül oldu. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu saygıdeğer Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy hanımefendiyle birlikte Türkiye’de ve Ortadoğu devletlerinde birlikte büyük organizasyonlar yapacağız" dedi.
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, ödülleri takdim ettikten sonra yaptığı konuşmada, "Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy ve Arap Devletler Türkiye Temsilcisi Büyükelçi Mohamed El Fattah Naciri, Türkiye ve Ortadoğu coğrafyasında yapmış oldukları organizasyonlarla barışa, huzura katkı sağlıyor. Biz gençler sizleri örnek alıyoruz, gençlik sizleri hiç unutmayacak ve unutturmayacaktır" diye konuştu.