Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçeler ve mahallelerde bulunan mezarlıkların bakım ve onarımı ile temizlik çalışmalarını tamamlarken, Korkuteli İlçe Koordinatörlüğü de ücretsiz defin hizmetlerinin aksamadan yürütülmesi için önlemleri aldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi, 12 kişilik ekip ve 2 araçla 24 saat ücretsiz defin hizmeti sunacak. Ekiplerin 188 telefon hattına gelen bilgiyi alır almaz gerekli tüm hazırlıkların yapılacağı ifade edilirken, kefenden mezar yerine kadar tüm hizmetlerin ücretsiz olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağı bildirildi. M
Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu ilçede yapılandırma çalışmalarının tamamlandığını vurgulayarak, "Korkuteli’de 1 erkek bir kadın İlahiyat Fakültesi mezunu hoca, 4 definci, 6 mezarlık temizleyici, cenaze nakil aracı ve şoförleri, 2 çadır kurucu göreve başlıyor. İlçelerimizdeki mezarlıklar, geçmişimize ve sevdiklerimize yakışan bir yer haline geliyor. Vatandaşlarımızın bu manevi atmosferde olumsuzluk yaşamaması için gerçekten olağanüstü gayret sarf ediyoruz" dedi.
Ücretsiz defin hizmetlerinin Korkuteli’nin her köşesine ulaştığını ifade eden Koordinatör Karaceliloğlu, "Vatandaşlarımızın en acı günlerinde yanlarında olmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.