Deplasmanlı Hentbol Erkekler 2’inci Ligi C Grubunda mücadele veren lider Yozgat Bozokspor ve takipçisi Yozgat Hentbolspor takımları haftayı kayıpsız kapattı.
Lider Bozokspor, konuk ettiği ligin güçlü ekiplerinden Adana Gençlikspor’u konuk etti. Maçın ilk dakikalarından itibaren oyuna ağırlığını koyan Yozgat Bozokspor, ilk yarıyı 16-12 önde tamamladı. İkinci yarıda daha iyi bir performans sergileyen Yozgat Bozokspor, farkı açarak sahadan 36-23 galibiyetle ayrılıp, hem yenilmezlik unvanını hem de liderlik koltuğunu korumasını bildi.
Liderin yakın takipçisi Yozgat Hentbolspor takımı ise, play-off hesapları yapan Kayseri Gençlik Hizmetleri takımını ağırladı. Maçın ilk dakikalarında başabaş geçen maçın ilerleyen dakikalarında Kayseri ekibi oyuna ağırlığını koyarak, ilk yarıyı 17-19 önde tamamladı. Yozgat Hentbolspor takımı 36’ıncı dakikaya kadar yenik götürdüğü maçta önce eşitliği sağlayıp, daha sonra da galibiyeti yakaladı. Kayseri’de oynanan maçı 3 farklı kaybeden Yozgat temsilcisi rakibi 37-34 yenerek, 3 farklı galibiyet aldı.