AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı Dr. Numan Çabuk “Yaşlılarımız bizim hazinelerimizdir. Tarihimize ışık tutan canlı kütüphanelerimizdir" dedi.
AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Dr. Numan Çabuk, halkla bütünleşmesinin yanı sıra farkındalık oluşturmayı da sürdürdüğü görüşmelerine bir yenisini daha ekledi. Yaşlılar Haftası münasebetiyle Akçakoca’da bulunan Kızılay Yaşlılar Konukevini ziyaret eden Çabuk, konukevinin sakinleriyle bir araya gelerek gönüllerini aldı.
Çabuk, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Yaşlılar Konukevinde konaklayan konukevi sakinlerini odalarında ziyaret ederek hayır duası aldı. Gerek yakın, gerekse uzak tarihe tanıklık etmiş isimlerin bulunduğu konukevinde ki ziyarette duygulu anlarda yaşanırken, Çabuk, konukevi misafirlerine çiçek takdim etti.
Çabuk, ziyarette yaptığı kısa açıklamada, "Yaşlılarımız bizim hazinelerimizdir. Tarihimize ışık tutan canlı kütüphanelerimizdir. Onları sadece bir güne yahut haftaya sığdırmamız mümkün değildir. Geçmişimize ışık tutan yaşlılarımızı unutmadan geleceğimizi şekillendirmeliyiz. Rabbim onları başımızdan eksik etmesin" dedi.
Ziyarette, yatalak durumda bulunan konukevi sakinlerinin sağlık durumları hakkında bilgiler de alan Çabuk, kendisi de hastaları kontrol ederek, sıkıntılarını çözme noktasında önerilerde bulundu.
Hafta nedeniyle birçok ziyaretçinin de bulunduğu Konukevinde, büyüklerini ziyarete gelen çocuklarla karşılaşan Çabuk, konukevi sakinleri için hazırladıkları etkinlikleri izledi ve mutlu günlerine eşlik etti.