Batmanlı 20 yaşındaki işitme engelli genç, siyah beyaz olan saçları ile dikkat çekiyor. İşitme engelli gencin tek isteği Beşiktaşlı sporcularla bir araya gelmek ve Beşiktaş stattan izlemek.
Batman Kültür Mahallesi’nde ikamet eden Tarkan ailesinin en büyük çocuğu olan doğuştan saçları siyah beyaz olarak doğan 20 yaşındaki Yunus Tarkan, odasını Beşiktaş’ın bayrakları ile süsledi. Sağır ve dilsiz olan Yunus’un babası Naci Tarkan, Yunus’un siyah beyaz saçlı olarak dünyaya geldiğini söyledi. Yunus’un işitme engeli olduğunu anlatan baba Tarkan, oğlunun tek isteğinin Beşiktaş’ın maçlarını canlı izlemek ve Beşiktaşlı futbolcularla bir araya gelmek olduğunu ifade etti. Beşiktaş’ın yenildiği zaman kimseyle ilgilenmediğini ve üzüntüden odasına kapandığını aktaran baba Tarkan, "Oğlum Beşiktaş diyor başka da bir şey demiyor. Benim de burada Beşiktaş Spor Kulübü başkanından bir ricam sadece Yunus’un Beşiktaş’ın maçını izlemesine yardımcı olsunlar" dedi.
Anne Hasine Tarkan ise oğlu Yunus’un Beşiktaş’ı çok sevdiğini ve onun bu sevgisine karşı ailece ortak olmaya çalıştıklarını diye getirerek, "Biz oğlumun Beşiktaşlı futbolcularla tanışmasını istiyoruz. Bir maça davet edilsin, başka bir şey istemiyoruz. Onun bu sevgisine kayıtsız kalınmasın" diye konuştu.