Türkiye’nin en büyük termal tesislerinden bir tanesi olan RİDOS, günübirlik termal sudan yararlanmak isteyen müşterilerini İkizdere’ye taşıyor.
Rize’nin İkizdere İlçesi Ilıca Köyü’nde bulunan Türkiye’nin en büyük termal tesislerinden bir tanesi olan RİDOS, günü birlik olarak termal hizmetlerinden istifade etmek isteyip ulaşım sorunu yaşayanlar için önemli bir hizmete imza attı. RİDOS termal sudan ve tesislerden hizmet almak isteyen müşterilerini özel otobüsleri ile Pazartesi günü hariç haftanın tüm günleri, Cumhuriyet Caddesi Kütüphane Kavşağı üzerinde bulunan THY Bürosu önünden alarak ücretsiz olarak otele taşıyor. Saat 10:00’da İkizdere ilçesine hareket eden otobüs 15:00’da ilçeden Rize’ye geri dönüyor. Ücretsiz olarak tesislere ulaşım imkanı elde eden müşteriler sadece havuz kullanım bedeli olan 30 TL’yi ödüyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan RİDOS Termal Oteli Sahibi Kasım Ekşi, “Bir çok müşterimiz kendi araçları ile işletmemize geliyordu. Ancak bölgede sağlıklı bir toplu taşıma sistemi olmadığı için müstakil aracı bulunmayan bir çok kişi tesislerimize ulaşmakta güçlük çekiyordu. Bu yönde gelen taleplerin artması üzerine bu faaliyeti başlatma ihtiyacı duyduk. Şu ana kadar gelen tepkiler son derece olumlu. İsteyenler gün içerisinde saat 10.00’da otobüsümüz ile tesisimize gelip termal havuzlara girip aynı gün içerisinde saat 15.00’da tesisimizden ayrılıp Rize’ye ulaştırılıyor” dedi.