Nazilli İşitme Engelliler Amatör Spor Kulübüne, Nazilli Belediyesi’nden spor ayakkabısı desteği yapıldı.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli İşitme Engelliler Amatör Spor Kulüp Başkanı İbrahim Demirtaş’a kulübün sporcuları için spor ayakkabısı yardımında bulundu. Nazilli İşitme Engelliler Amatör Spor kulüp Başkanı İbrahim Demirtaş’a Satın Alma ve Destek hizmetleri Müdürü Mehmet Çelik’inde hazır bulunduğu Başkanlık makamında Başkan Haluk Alıcık tarafından spor ayakkabıları hediye edildi.
Herhangi bir kuruma mensup olmayan takımların malzeme sıkıntısı yaşadıklarını Belediye olarak bu kulüplere destek amaçlı spor malzemesi yardımı yapıldığı ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, özellikle amatör spor kulüpleriyle birlikte hareket ederek kulüplerdeki sporcu çocuk ve gençlere iyi bir gelecek hazırlanmasının önemine değindi. Alıcık “ilçemizde faaliyetlerini sürdüren İşitme Engelliler Spor Kulübüne daha önce de destek vererek spor malzemesi yardımında bulunmuştuk. Bugün de bizden daha önce talep ettikleri 24 çift spor ayakkabısını temin ederek kendilerine teslim ediyoruz. Engelli vatandaşlarımızı toplum nezdinde kazandırmak bizim en önemli görevlerimiz arasındadır. Bu bilinçle hareket ediyoruz. İlçemizde ki İşitme Engellilerimizin kurduğu Futbol Kulübümüz gayet başarılı bir takım. Diğer amatör spor kulüpleri gibi onlarda kendi kendilerini idare etmeye çalışıyorlar. Bizden bu seferki talepleri spor ayakkabısıydı. Bizde bu konuda üzerimize düşen görevi bugün yerine getiriyoruz. İnşallah bu sezonda daha başarılı işler yapacaklarını umut ediyorum" dedi.
İşetme engelli olduğu için yazılı bir açıklamada bulunan Nazilli İşitme Engelliler Amatör Spor Kulüp Başkanı İbrahim Demirtaş Kulübün 3 ayrı dalı olduğunu ifade etti. İşitme engelli sporcuların ilgi alanlarına ve yeteneklerine göre voleybol, futbol ve hentbol takımları oluşturduğunu belirttiği yazılı açıklamasında Başkan Alıcık’a ve Nazilli Belediyesine verdiği desteklerden dolayı kulübü adına teşekkür etti.