SÜPER Lig'in geçen yılki şampiyonu Galatasaray, 18 Ağustos’ta dünya devi Real Madrid ile 1 hafta sonrası ise Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Edirnespor ile hazırlık karşılaşması yapacak.
Geçtiğimiz yıl Türkiye Süper Ligi’nin şampiyon tamamlayarak formasına 4’ncü yıldızı takan Galatasaray yeni sezonun iki hafta içerisinde önce dünya deviyle sonrada bölgesel amatör takımıyla hazırlık maçına çıkacak. Yeni sezonun ilk resmi karşılaşmasında 15 Ağustos günü Sivasspor deplasmanına gidecek olan sarı kırmızılı takım 3 gün sonra ise dünya devi Real Madrid ile İspanya’daki 85 bin kişilik Santiago Bernabeu Stadı'nda hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. İlginç olan taraf ise ligin ikinci haftasında ligin yeni ekibi Osmanlıspor’u Türk Telekom Arena’da ağırlayacak olan Galatasaray bu maçtan 3 gün sonra da Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden ve 3’üncü Ligi hedefleyen Edirnespor’un sezon açılışına katılarak hazırlık maçına çıkacak.
Edirnespor Kulübü tarafından davet edilen Galatasaray, İdari Genel Sorumlu Savaş Çam imzalı gönderdiği yazıda 26 Ağustos günü 17.30’da yapılacak karşılaşma için açılışa katılacaklarını bildirdi. Edirnespor’a gönderilen yazıda, "2015-2016 futbol sezonu açılış müsabakası için yapmış olduğunuz nazik davetiniz için teşekkür ederiz. Davetinize ve belirttiğiniz program dahilinde katılacağımızı bildirir, yeni sezonda sizlere başarılar dileriz” denildi.
85 BİNDEN 5000 KİŞİLİK STADA
Belirlenen programa göre Galatasaray 26 Ağustos Çarşamba günü 14.30’da kente gelerek 17.30’da hazırlık maçına çıkacak. Akşam yemeğini de Edirne’de yiyecek olan Galatasaray kafilesi kentten ayrılacak. Galatasaray ile Edirnespor arasındaki hazırlık karşılaşması 5000 kişilik 25 Kasım Şehir Stadyumu'nda oynanacak.

FOTOĞRAFLI