Manisa’da yapılanmasını tamamladıktan sonra il başkanlığı binasını yoğun bir katılımla açan Osmanlı Ocakları Manisa İl Yönetimi Ramazan ayında da nerede mazlum, mağdur ve dar gelirli varsa yardıma koşmaya devam ediyor.
Mazlum, mağdur ve dar gelirli vatandaşların yanında olmayı kendine şiar edinen Osmanlı Ocakları Manisa İl Başkanı Ali Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri 11 ayın sultanı Ramazan ayında da yardıma muhtaç ailelere destek olmaya ve paylaşımda bulunmaya gayret gösteriyor. Ramazan ayı boyunca 200 adet Ramazan Paketini dar gelirli ailelere ulaştırmayı hedefleyen Osmanlı Ocakları Manisa İl Yönetimi iki çocuklu dar gelirli Akbayram ailesinin de yardımına koşarak lokmalarını onlarla paylaştı. İki çocuğuyla birlikte yaşayan Nagihan Akbayram, Osmanlı Ocaklarının göstermiş olduğu paylaşım ve maneviyat duygusunun herkese örnek olması gerektiğini kaydederek, “Osmanlı Ocakları Manisa İl Başkanı Ali Arslan Beyden ve Yönetiminden Allah razı olsun. Kendileri bugün sadece lokmalarını bizimle paylaşmadılar aynı zamanda bizleri ailelerinden ayrı tutmayarak getirmiş oldukları yemeklerle lokmalarını paylaştılar” dedi.
Akbayram ailesine iftarda getirdikleri pide ve içecekler dışında iki Ramazan paketi desteği de sunan Osmanlı Ocakları Manisa İl Yönetimi adına açıklamada bulunan İl Başkanı Ali Arslan, “Osmanlı Ocakları Manisa İl Başkanlığı olarak nerede mazlum ve mağdur vatandaşımız varsa, onların yardımına koşuyor, Halil İbrahim bereketi ile aynı sofrada iftarımızı açıp lokmamızı paylaşıyoruz. Bu paylaşımımız ve dayanışmamız sadece Ramazan ayı boyunca değil Ramazandan sonra da devam edecek. Yönetim Kurulu Üyelerimizin destekleriyle hazırlanan Ramazan paketlerini gerçek manada ihtiyacı bulunan ailelere ulaştırmaya gayret gösteriyoruz. Bunun yanısıra önümüzdeki günler yani Ramazan ayı içerisinde Milletvekillerimizin katılımıyla iftar ve sahur programlarımız gerçekleşecek. Ramazan ayından sonra da diğer STK’lar ve basın mensuplarıyla el birliği içerisinde yapabileceğimiz faaliyet ve projelerde el birliği içerisinde etkinliklerimiz bir taraftan devam ederken diğer taraftan da Osmanlıca Türkçesi eğitimi vermeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.