Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, Manisa İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü olarak atanan Hilmi Polat’a ve Manisa İl Göç İdaresi Müdürü olarak atanan Abdurrahman Şeref Doğramacı’ya ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulunarak kendilerine yeni görevlerinde başarılar diledi.
Ziyarette Sofuoğlu’na Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Şen, Çelik-İş Sendikası Manisa İl Temsilcisi Erdoğan Daloğlu, Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde Eğitim-Bir-Sen’in sendikacılık anlayışı ve çalışmaları hakkında bilgi veren Sofuoğlu, “Eğitim-Bir-Sen sendikacılığa yeni bir soluk getirmiştir. Bir yandan ücret ve özlük hakların iyileştirilmesi yolunda mücadele verirken, diğer taraftan da Türkiye’nin geleceğinin şekillenmesinde öncü olmuştur. Başta eğitim ve demokrasi olmak üzere ülkemizin temel sorunlarına çözüm üretmede üzerine düşen görevi yerine getirmiştir. Bugün ülkemizin en büyük sendikası Eğitim-Bir-Sen, en büyük konfederasyonu Memur-Sen olmuştur.” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getiren Manisa İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Hilmi Polat ve Manisa İl Göç İdaresi Müdürü Abdurrahman Şeref Doğramacı nazik ziyaretlerinden dolayı Sofuoğlu’na teşekkür ettiler.