AK Parti Bartın Milletvekili ve Adayı Yılmaz Tunç Amasra İlçesine bağlı İnpiri, Makaracı ve Amasra Kaleşah Mahallesini ziyaretlerinde yatırımları anlatarak muhalefetin bir eser, bir proje üretmediğini söyledi. Tunç,“Onlar hep konuştu AK Parti ise yaptı, eserler kazandırdı yapmaya da devam ediyor” dedi.
İnpiri ve Makaracı köylerinde halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan Tunç’a, Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak, İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Özdilkural, Amasra Belediye meclis üyesi Recep Işık ve bazı teşkilat mensupları eşlik etti.
“AK PARTİ DÖNEMİNDE TÜRKİYE BÜYÜK BİR KALKINMA SÜRECİNE GİRDİ”
AK Parti’nin 13 yıldan bu yana gerçekleştirdiği icraatlarla, Türkiye’de hayat kalitesini artırdığını, demokrasinin çıtasını yükselttiğini belirten Milletvekili Tunç, 2002 yılından önceki 10 yılda Türkiye’nin koalisyonlarla büyük kayıplara uğradığını, bu kayıpların telafisinin AK Partili dönemde sağlandığını, Türkiye’nin ekonomiden sağlığa, emniyetten adalete, eğitimden tarıma, turizmden sanayiye her alanda büyük bir kalkınma sürecine girdiğini, Beldes Köydes toplu konut ve altyapı projeleri ile şehirlerimizin ve köylerimizin daha yaşanılabilir hale geldiğini, demokrasi, insan hakları ve hukuk devletinin güçlendiğini söyledi.
Tunç, AK Parti’nin Bartın’a büyük eserler kazandırdığını belirterek, Bartın’da hükümetin 1,8 milyar lira tutarında devam eden yatırımı bulunduğunu, muhalefetin ise bir eseri, bir projelerinin olmadığını belirterek, muhalefet hep konuştu AK Parti ise yaptı diyerek, yeni dönemde de AK Parti iktidarında Bartın’ın her alanda kazanmaya devam edeceğini ifade etti.
Bartın’da her seçim döneminde TTK üzerinden muhalefetin yalan açıklamalarına hep şahit olduklarını dile getiren AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç Amasra müessesinin kapatılacağı dedikoduları yayıyorlar kimse itibar etmesin TTK Amasra müessesesi devletin himayesi altında faaliyetlerine devam edecektir, hükümetimiz buraya yeni dönemde işçi alacaktır, Amasra Müessesesine yatırımlar yapıyoruz, hiç kimse madencilerimiz üzerinden siyaset yapmasın” diye konuştu.
Tunç sözlerinin devamında şöyle konuştu: “Muhalefet Bartın’a AK Parti hiç bir şey yapmadı diye eleştirilerde bulunuyor, onların gözleri var görmez, kulakları var işitmez, onlar Bartın-Kurucaşile yolunda önemli çalışmalar hiç bakmıyorlar mı? Gelsinler bir baksınlar. Bizler, "Bartın- Çakraz arasında bölünmüş yolu tamamladık. Halen Çakraz-Kurucaşile arasında da yol çalışmalarımız devam ediyor. 5 adet tünel, 2 adet viyadük, 10 adet köprü inşa edilecek olan bu yolda Avara tüneli ulaşıma açıldı, Cumayanı tüneli ve Dizlermezeci viyadüğü tamamlanmak üzere onlar sadece konuştular AK Parti ise yaptı, yapmaya da devam ediyor.”