Bilecik’in Bozüyük İlçe Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen Anneler günü özel programı, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
Düzenlenen programda hem duygulu hem de eğlenceli dakikalar yaşandı. Program, çocuk bakım elemanı kursiyerlerinin yıl boyu yaptıkları etkinlik ve oyuncaklardan oluşan yıl sonu sergisinin açılışı ile başladı. Sergi açılışının ardından program, anne çocuk etkinlikleri, yüz boyama çalışmaları, eğitici oyuncaklar ile oyunlarla devam etti. Anne çocuk etkinlikleri kapsamında çocuklar annelerine rengârenk çiçekler yaparken, annelerde çocuklarına şapka yaparak çocuklarını sevindirdi. Son olarak “Benimle Oynar Mısın Anne” başlıklı anne ve çocuk yarışmaları düzenlendi. Yarışmalarda anne ve çocuklar birbirinden farklı ve renkli yarışmalarla çocukları ile birlikte oynayarak bol kahkahalı ve neşeli dakikalar geçirdiler. Yarışmaların ardından yarışma birincilerine hediyeleri verildi. Program; çocukların hep birlikte “Anne seni çok seviyorum. Benimle oynadığın için sana çok teşekkür ederim” sözleri ile duygulu anların yaşanmasının ardından, havadan yağan balonlar etkinliği ile sonlandı.
Programı düzenleyen kurs öğretmeni Zeynep Susam ve kursiyerler, desteklerinden dolayı Halk Eğitimi Merkezi yöneticileri, çalışanları, tüm anne ve çocuklara teşekkür ettiler.