Halkın Demokrasi Partisi (HDP) Gaziantep Milletvekili aday adayı Osman Demirci, aday tanıtım toplantısını değerlendirdi. Demirci, amaçlarının gelecek nesillere bir şeyler bırakmak olduğunu söyledi.
HDP Gaziantep Milletvekili aday adayı Osman Demirci, aday tanıtım toplantısını değerlendirdi. Demirci, HDP’den aday adaylığını gelecek nesillere en azından bir şeyler bırakabilmek istediği için düşündüğü söyledi. Demirci, şöyle devam etti:
“Birlikte rahat, özgürce, eşit ve onurlu bir şekilde yaşamaları ve bunda bizimde bir katkımız olabileceğini düşündüğümüz için aday olduk. Ben yaklaşık 18 yıldır Gaziantep’te bulunuyorum. Artık siyasettin olgunlaşarak gelecekte özgürce, dürüst, doğru, halkın vekili ve halka hizmet ön planda olarak halkın sorunlarını onlar gibi hissederek çözmek gerekir. Bizim zaten anlayışımızda halka hizmettir. Halkın hizmetkârı olmak ve halk gibi yaşamayı benimsiyoruz. Türkiye’nin de siyaseti değişiyor ve Türkiye’de yeni bir demokrasi gelişiyor. İnsanların fikirlerine saygı duymak için HDP’den adayım.“