Koyulhisar ilçesinde parke bakım, onarım ve yol genişletme çalışmaları başladı.
Halk arasında okul caddesi olarak bilinen yaklaşık 400 metre uzunluğundaki yolun dar ve parkelerin yıpranmış olması sebebi ile yaz aylarının gelmesi beklenmeden Koyulhisar Belediyesi tarafından çalışmalar başlatıldı.
Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli konu ile ilgili yaptığı açıklamada,“Bu yol üzerinde İlçe Orman İşletme Müdürlüğü, Mehmet Kavala Çok Programlı Lisesi ve Cumhuriyet İlk ve Ortaokulun bulunması hasebiyle çok yoğun kullanılan yolarından bir tanesi. Bu yolda yapacağımız genişletme ve duvar örme işlerinin ardından inşallah parkesini ve peyzajını tamamlayıp modern bir yol haline getireceğiz.”dedi.
Göreve geldikten sonra başladıkları işlerin bir kısmını bitirdiklerini söyleyen Epsileli, “ Eğriçimen yaylamızın bir eksiği olan otelimizin yanına bir mescit yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Yıllarca parkesi olmayan Çamlıyaka mahallemizin parkesini tamamlayıp vatandaşlarımızın ayağını çamurdan kurtardık. En büyük işlerimizden biri olan belediyemizin hurdalığa dönüş araç filosunu satarak yerlerine yenilerini almaya devam ediyoruz. Sporla birlikte daha sağlıklı bir nesil yetiştirmek için Koyulhisar Belediyespor kulübümüzü tekrar kurarak geçen yıl maçlarımıza çıktık bu yılda kaldığımız yerden devam edeceğiz.”diye konuştu.