KOBİ’lere ve yüksek sermayeli işletmelere hazırladığı başarılı kalkınma programlarıyla tanınan Abdullah Koçoğlu, ’Milyonerler Kulübü’ ve ’Milyarderler Kulübü’ isim haklarını tescili altına aldı.
’Paraya para katan adam’ olarak da bilinen KOBİ’lere ve yüksek sermayeli işletmelere hazırladığı başarılı kalkınma programlarıyla tanınan Abdullah Koçoğlu, ’Milyonerler Kulübü’ ve ’Milyarderler Kulübü’ isim haklarını tescili altına aldı. Koçoğlu, "İsim tescil haklarınının bana gaçmesiyle ’Milyonerler Kulübü, Milyarderler Kulübü" ifadeleri, aynı isimle anılan gece kulüplerinin ya da çeşitli işletmelerin tanıtımı maksadıyla bile kullanılamayacak, yazılı-görsel basında içerdiği TPE maddeleri kapsamında izinsiz olarak hiçbir yerde geçirilemeyecek ve her hangi bir kurumla isim eşlemesi yapılamayacak" dedi.
Koçoğlu’nun haklarını üzerine geçirdiği marka tescilleri, 35, 38, 41, 43 nolu TPE maddeleri gereğince; ’radyo ve televizyon yayın hizmetleri, dergi, kitap, gazete gibi yayınların basıma hazır hale getirilmesi ve okuyucuya ulaştırılmasına ilişkin hizmetler, yiyecek içecek sağlanması ve geçici konaklama hizmetleri’ gibi ana kriterleri kapsıyor.
Markanın çeşitli alanlarda kullanımına ilişkin, sermaye gücü yüksek ortaklık tekliflerine sıcak baktığını ifade eden Koçoğlu, iştiraklerini güçlü ve idealist yatırımcılarla birlikte hayata geçirmeyi hedeflediğini belirtti.