Avukat Mehmet Atıcı, AK Parti’den Kilis milletvekili aday adayı oldu.
Mehmet Atıcı, AK Parti Kilis İl Binasına gelerek aday adaylığı başvurusu yaptı. Atıcı, aday adaylığı başvuru evraklarını AK Parti İl Başkanı İzzet Toprak’a teslim etti.
Atıcı, yaptığı kısa konuşmada, ilk kez aday adaylığı başvurusu yaptığını belirterek, “Ben buradan tüm arkadaşlarıma sesleniyorum. Seçim bitene kadar çalışacağım. Hatta kesin seçim sonuçları ilan edilene kadar 10 Haziran tarihine kadar partimin emrinde olacağım. Aday gösterilsem de gösterilmesem de seçim boyunca çalışacağım" dedi.
AK Parti İl Başkanı İzzet Toprak ise, Mehmet Atıcı’ya aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu.
Mehmet Atıcı’nın başvurusu sırasında AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Mahire Şekeroğlu, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Neşet Yıldırım hazır bulundu.
MEHMET ATICI KİMDİR
1984 yılında Kilis’te doğdu, ilkokul ve ortaokul eğitimini Hasanceli Köyü’nde; lise eğitimini Kilis Lisesi’nde, Lisans Eğitimimi Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladıktan sonra 2004 yılında Gaziantep Barosu’nda avukatlık stajına başladı. Avukatlık stajını tamamladıktan sonra yedek subay olarak askerlik görevini 2006 yılında tamamladı. 2007 yılında Gaziantep Barosu’na bağlı olarak serbest avukatlığa başladı. Aynı yıl Gaziantep’te Musabeylililer Kültür Eğitim Sosyal Dayanışma Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ne üye oldu. Üyeliğinden sonra derneğin yönetim kademesinde birçok görev aldı. 2013 yılında yapılan olağan genel kurulda yönetim kurulu başkan yardımcısı seçildi. Bölgedeki altı yerel derneğin kurmuş olduğu Oğuz Boyları Federasyonu Gaziantep Şubesi’nde başkan yardımcılığı görevinde bulundu. Halen aktif olarak Musabeylililer Kültür Eğitim Sosyal Dayanışma Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nde başkan yardımcılığı görevi devam ediyor. Gaziantep Barosu’nda 2014 Ekim ayında yapılan olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyesi olarak seçildi. Aynı yıl AK Pari’nin Şehitkamil İlçe Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.