Elazığ’da dün akşam başlayan ve gece yarısına kadar devam eden kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Belediye ekipleri kent merkezinde geceden itibaren kar temizleme ve tuzlama çalışması yaptı.
Elazığ’da kar yağışı nedeniyle okullara bir gün ara verilirken, belediye ekipleri de temizlik çalışmasına başladı. Kenti tamamen beyaza bürüyen kar, güzel bir görüntü oluşturdu. Buzlanma olmaması için Elazığ Belediyesi ekipleri kar yağışı başlar başlamaz tuzlama çalışması yapması ile ana yollar açık kaldı. Sabaha karşı da kent merkezinde belediye işçileri tarafından kar temizleme çalışması başlatıldı.
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Elazığ’daki yoğun kar yağışı nedeniyle geceden itibaren ekiplerin çalışmaya başladı. Fen İşleri Müdürlüğü’müz geceden itibaren ana arterlerde çalışma yaptı. Hastane güzergahları başta olmak üzere kent merkezinde, minibüs ve otobüs hatlarının geçtiği yollarda ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Vatandaşlarımızın elden geldiğince ulaşımda özel araçları yerine toplu ulaşım araçlarını kullansınlar" dedi.