SPOR Toto 2'nci Lig ekiplerinden Bucaspor'la 1 yıllığına yeniden anlaşan teknik direktörü Levent Eriş, gelir gelmez futbolculara gözdağı verdi.
Alacaklarını tahsil etmek için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuran Zafer, Ferhat, Emre, Burakcan, Yasin ve Gökhan'a mesaj gönderen Levent Eriş, "Kimseyi zorla tutamam. Ben Bucaspor'da küme düşme acısı yaşadım. Yeni sezonda bu takımı şampiyon yaparak İzmir'e borcumu ödeyeceğim. Bizimle bu yolda devam etmek isteyenlere kapım ardına kadar açık. Ancak gideceğim diyenleri zorla tutmam. Bucaspor'da oynamak istemeyenler idmanlara dahi gelmesin" dedi.
Eski yabancı futbolculara olan 1 milyon 139 bin Euro borç nedeniyle kulübün FIFA kararıyla 2 yıl transferden men edildiğini hatırlatan Levent Eriş, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Şartları bilerek imza attım. Elimde altyapı oyuncularıyla birlikte 53 kişilik kadro var. Pırlanta gibi gençlere sahibiz. Mevcut kadromuzdan da yola devam etmek isteyenler olacak. Yeter ki camia, taraftar ve ilçe el ele versin. Her sorunun üstesinden geliriz. Başkan Çetin Kayışlı ve yönetim ise tamamen ekonomik sorunu çözmek için çalışacak. Ben sadece sportif başarıya bakarım. Para konusu ben işim değil."