Melikgazi Belediyesi personeline, 2015 yılı teknik destek programı kapsamında "Kamu Hizmetinde Markalaşma" isimli proje ile aldığı destekle TSE ISO 9001 eğitimi veriliyor.
Melikgazi Belediyesi TSE EN ISO 9001:2008 kalite sertifikasını ilk olarak, 2008 yılında almaya hak kazandı belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Üç yıl geçerlilik süresi olan belgelerin 2015 yılında yapılan belge yenileme gözetim tetkikinden sonra tekrar yenilenmeye hakkı kazandığını kaydetti.
TSE Belgesinin Melikgazi Belediyesinin hizmetlerinin TSE ISO standartlarında, yani uluslararası standartlarda belirtilen kriterlere göre yapıldığı anlamını taşımaktadır diyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç "Hak etmiş olduğumuz belgenin devamlılığının sağlanması, hizmetlerin sürekliliğinin sağlanması ve sunmuş olduğumuz hizmetlerin daima vatandaş lehine iyileştirilebilmesi için bu eğitim çok önemli. Yapılan eğitim geniş kapsamlı olup toplam 7 (yedi) gün sürecek" dedi.
TSE ISO 9001 ile ilgili bilinmesi gereken her şeyin öğretilebilecek kapsamda hazırlanan bu eğitimin konularının kalite yönetim sistemi temel eğitimi, dokümantasyon eğitimi, proses (süreç) eğitimi ve iç tetkik eğitiminden oluştuğu ifade eden Dr. Memduh Büyükkılıç, eğitimin 9 Ocak 2015 gününe kadar devam edeceği sözlerine ekledi.