ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde düzenlenen 15 Yaşaltı Uluslararası Dörtlü Turnuva'da Türkiye, Sırbistan'ı 3-0 yendi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Manavgat'ta düzenlenen 15 Yaşaltı Uluslararası Dörtlü Turnuva'da Türkiye, Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Emirhan Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmayı Ozan Ergün, Alican Alp ve Arif Dilmeç hakem üçlüsü yönetti.
Şenol Ustaömer'in teknik direktörlüğünü yaptığı milli takım maça, Atakan Akyol (Fenerbahçe), Ercan Şirin (Gençlerbirliği), Kerem Atakan Kesgin (Bucaspor), Recep Gül (Galatasaray), Sefa Akgün (Trabzonspor), Atalay Babacan (Galatasaray), Bayram Onur Satılmış (TSG 1899 Hoffenheim), Hasan Ali Adıgüzel (Akhisar Belediye), Sebahattin Muslu (Bursaspor), İsmail Berk Koçak (Fenerbahçe) ve Mustafa Çay (Beşiktaş) 11'iyle çıktı.
Marko Mıtrovic'in yönettiği Sırbistan ekibinde ise Milos Gordic, Arton Zekaj, Jovan Pavlovic, Filip Stuparevic, Dusan Vlahovic, Armin Derlek, Jovan Kokir, Ivan Tadic, Nino Zejic, Matija Mrkela, Aleksandar Kostic ilk 11'de yer aldı.
Karşılaşmada, milli takımın gollerini 15'inci dakikada Kerem Atakan Kesgin, 55'inci dakikada Malik Karaahmet ve 65'inci dakikada Atalay Babacan attı. Karşılaşma, Türkiye'nin 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.
Turnuva kapsamında, Hollanda da Avusturya'yı 2-1 mağlup etti. 14 Şubat'ta tamamlanacak turnuvada Türkiye ve Hollanda, Avusturya ile de Sırbistan karşılaşacak.

FOTOĞRAF