İlçe Ak Parti Kadın Kolları Başkanı İnci Müncibe Yıldırım tek liste ile tekrar göreve seçilerek güven tazelerken,İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına tek liste ile seçime giren Serkan Çelik seçildi.
Pınarbaşı ilçe Ak Parti binasında gerçekleşen kongreye Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkem Tapar, Pınarbaşı Ak Parti İlçe Başkanı Avukat Türkay Kara ve çok sayıda il ve ilçe partilileri katıldı.
Açılış konuşmasını yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Yıldırım “Yeni İl Başkanımız ile birlikte çok daha iyi hizmetler yapacağımıza inanıyorum. İlk olarak bizler mahalle mahalle gezip eksiklerimizi ve Oy oranlarımızı tespit ettik. Kadın kolları olarak seçim çalışmalarına hızla devam ediyoruz’’dedi.
İl Kadın Kolları Başkanı Tapar, “Önümüzdeki genel seçimlerde kadın kolları olarak hizmetlerimizi daha ileri seviyelere taşımak istiyoruz. Bizi yalnız bırakmayan Pınarbaşı’lı hanım kardeşlerimize teşekkür ediyoruz’’dedi.
Ak Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Avukat Türkay Kara “ İlçe kadın kolları ve gençlik kolları 4. olağan Kongremizin ülkemize, Pınarbaşı’mıza, partimize ve şahıslarımıza hayırlara vesile olmasını yüce Allahtan niyaz ediyorum.
Bu gün Allah nasip ederse Kkngrelerimizi Ak Partiye ve Pınarbaşı’lılara yakışır bir şekilde gerçekleştireceğiz. Bu kongrede YENİ TÜRKİYE yolunda partimizi Pınarbaşı’nda iktidar yapmak,2015 yılında yapılacak olan genel seçimlerde en üst düzeyde başarılı olmak, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızın işaret ettikleri 2023 vizyonuna Pınarbaşı’yı hazırlamak, Pınarbaşı ve Pınarbaşı’lıya hizmet etmek için bu gün Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile birlikte huzurlarınızdayız.
15 Kasım 2014 günü yapmış olduğumuz İlçe Kongresinde ben ve yol arkadaşlarım sizlerin teveccühü ile ilçe yönetimine seçildik. Seçildiğimiz günden bu yana bizlere tevdi etmiş olduğunuz bu görevi bir makam, bir unvan olarak görmekten ziyade Pınarbaşı’ya ve Pınarbaşı’lıya hizmet etmek için bir araç, bir fırsat olarak görüp öncelikli olarak Pınarbaşı’mızı bir cazibe şehri yapmak ve Pınarbaşı’mızda yaşayan kardeşlerimizin yaşam kalitesini artırmak adına haftada en az bir defa bazen iki kez genişletilmiş yönetim toplantısı yaparak, Genel merkezimizin politikaları doğrultusunda, İl teşkilatımızla, milletvekillerimizle ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte istişare içierisinde Pınarbaşı’mızın öncelikli sorunlarını tespit ettik ve bu yönde çalışmalarımızı yönlendiriyoruz" dedi.
Yapılan seçimlerde, İlçe Ak Parti Kadın Kolları Başkanı İnci Müncibe Yıldırım tek liste ile tekrar göreve seçilerek güven tazelerken, İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına tek liste ile seçime giren Serkan Çelik seçildi.