Didim Belediye Meclisinin Şubat ayı toplantısının ikinci birleşimi Belediye başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. Meclis Toplantısında Didim’li şehit Asker Mustafa Özsoy’un ismi bir parka verilmesi konusunda karar alındı.
Didim Belediye Meclisinin Şubat ayı Meclis toplantısının ikinci birleşimi Belediye başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. Bugün saat 14:00’de Meclis Salonunda yapılan toplantıya CHP’li Ercan Atasoy, Sevinç Karataş ve Celalettin Erol ile MHP’li Özgür Makasçıoğlu ve Ragıp Işıklar mazeretli olarak katılmadı.
Gündemin ilk maddesinde Rumeli Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Bilgin’in “1953 yılında Dumlupınar isimli denizaltının batması sonucu şehit olan Didim’li askerimiz Mustafa Özsoy’un Didim İlçemizde herhangi bir parka isminin verilmesi” konusu görüşüldü. Maddeyle ilgili İmar Komisyonu raporu okundu. Rapor doğrultusunda Adnan Menderese Bulvarı üzerinde belediyeye ait parka Didim’li şehit Asker Mustafa Özsoy’un isminin verilmesi konusunda oy birliğiyle karar alındı. Gündemin diğer maddesinde ise AYDEM A.Ş.’nin bir adet trafo yeri plan değişikliği teklifi ele alındı. Madde İmar Komisyonunun raporu doğrultusunda oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin son maddesinde ise Yaya haklarının ihlal edilmesi ve Yaya düzenlemeleri konusunda İmar ve Hukuk Komisyonlarının raporu görüşülmesi beklenirken Komisyonların konuyla ilgili erteleme talebi oy birliğiyle kabul edildi. 3 maddeden oluşan Meclis toplantısı 5 dakika gibi kısa sürede sona erdi.