MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan, Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin’i ziyaret etti.
Kalkan, Şahin’i ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Seçimlerde Malatya’dan çok şeyler bekliyoruz bu sinerjiyi görüyoruz” diye konuştu.
İlk hedef olan 7 Nisan tarihine kadar Malatya’yı karış karış gezeceğini ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidar hedefini anlatacağını vurgulayan Hakan Kalkan, AKP hükümetine hep birlikte “Artık dur” diyeceklerini ifade etti.
MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan, 13 yıldır iktidarda bulunan AK Parti’nin vatandaşları adeta canından bezdirdiğini söyleyerek, Malatyalılara seslendi:
“Yaşadığınız güçlükler ortada, herkesin Hükümetten yana bir sorunu mutlaka var. Daha iyi yaşamak, ülkenize sahip çıkmak istediğinizi biliyorum. Onun için soruyorum. Şimdi değilse ne zaman ?”
İlçe Başkanı Gökhan Şahin de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hedeflerinin Malatya’dan MHP olarak birkaç vekil çıkarmak olduğunu şu sözlerle dile getirdi :
“Bizim ideallerimiz büyük. Vekil değil, vekiller çıkartacağız, sizin adınıza çok sevindim, teşkilatım adına çok sevindim. Seçim zamanı inşallah hep beraber bu yükün altından kalkacağız.”
Battalgazi İlçe Başkanı Şahin sözlerini, “Şu anda önem verdiğimiz nokta algı. İnsanlara neyi nasıl yapacağımızı çok iyi anlatabilirsek seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız” diye tamamladı.