Alanya Belediyesi haftalık olağan Encümen Toplantısı, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Yücel, vatandaşların Ramazan’ı Şerif’ini tebrik ederek, Alanya halkını İskele’de kurulacak Ramazan Meydanı etkinliklerine davet etti.
Birim amirleri ve Encümen üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen encümen toplantısıyla ilgili bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Yücel, “Toplantıda birimlerimizden gelen tüm maddeleri değerlendirdik. Çünkü yaz sezonunun gelmesiyle birlikte memleketin huzuru ve sükuneti için bazı radikal kararlar almamız gerekiyordu. Onlarında encümen kararıyla tebliğini bildiriyoruz” dedi. Kurulacak Ramazan Meydanı hakkında da bilgi veren Başkan Yücel, iskeleye kuracaklarını meydanda unutulmaya yüz tutmuş Ramazan geleneklerimizi yaşatacaklarını söyledi.
18 Haziran Perşembe günü Ramazan-ı Şerif-in başlayacağını hatırlatan Başkan Yücel, “Şimdiden tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerif-ini kutluyorum. Biz de belediye olarak geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Meydanı kuracağız. Burada bir ay boyunca Ramazan Şenlikleri düzenleyeceğiz. Müftülüğümüzle de bir etkinliğimiz olacak. Kültürümüzü, ortak değerlerimizi ve Ramazan’ı unutturmamak için eski örf ve adetlerimizi orada canlandıracağız. Tüm halkımızı Ramazan Meydanına bekliyoruz” ifadelerini kullandı.