Orduspor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Alper Durur, Fenerbahçe maçının çok zor geçeceğini, dezavantajları avantaja çevirdikleri takdirde galip geleceklerini söyledi.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Orduspor Bayan Basketbol Takımı, 14 Şubat Cumartesi günü konuk olacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Takımda çalışmaların iyi gittiğini belirten Orduspor Başantrenörü Alper Durur, tek eksiklerinin Megan Elizabeth Frazee olduğunu söyledi. ABD’li oyuncu Megan Elizabeth Frazee’nin gıda zehirlenmesi geçirdiğini ifade eden Durur, oyuncunun durumunun iyi olduğunu ancak antrenmanlara katılamadığını belirtti.
"MEGAN’IN MAÇA YETİŞMESİNİ İSTİYORUZ"
Orduspor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Alper Durur, Fenerbahçe maçının çok zor geçeceğini, çok iyi mücadele ederek maçı kazanmak istediklerini vurguladı. Galatasaray maçındaki mücadelenin kendisini çok motive ettiğini aktaran Durur, "Fenerbahçe bu ligin en iddialı takımlarından bir tanesi ve çok iyi kadroları var. Bizde geçen hafta çok iyi bir Galatasaray maçı oynadık. Son dakikada kaybettiğimiz bir maçtı. Bu durum beni motive etti. Aynı tempo ve güçle oynarsak Fenerbahçe’yi yeneriz diye düşünüyorum. Hasta olan oyuncumuz Megan Elizabeth Frazee maça yetişecektir. Şimdilik tam anlamıyla iyileşmesini bekliyoruz" dedi.
"İSTANBUL’DA OLMAK DEZAVANTAJ DEĞİL AVANTAJ OLMALI"
Fenerbahçe maçının deplasman değil içeride oynanan bir maç havasında oynanabileceğini ifade eden Durur, "Fenerbahçe maçı çok zor bir maç olacak. Deplasmanda oynuyoruz. Ancak Anadolu yakasında Ordulu derneklerin fazla olduğunu biliyorum. İstanbul’da oynayacağımız son iki maçtan birisi olması sebebiyle tüm Orduluları maça bekliyoruz. Deplasman dezavantajını avantaja çevirirsek sahadan galip ayrılan biz oluruz diye düşünüyorum" diye konuştu.